Ya Allah! Bukakanlah bagiku pintu-pitu kebaikan, pintu-pintu keselamatan, pintu kesihatan, pintu nikmat, pintu keberkatan, pintu rezeki, pintu kekuatan, pintu cinta sejati, pintu kasih sayang, pintu ilmu, pintu keampunan dan pintu Syurga-Mu. Ya Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang..

Membaca Jambatan Ilmu

Friday, 2 October 2020

Kedai Tupperware Online ku..

Assalamualaikum, hi semua...

Korang tau tak CN dah buka kedai baru? Ha...kompem la tak tahu kan.. Jom CN nak cerita pasal kedai baru CN yang serba lengkap dan canggih. Cewahhh...

Kedai CN ni adalah sebuah kedai maya a.k.a atas talian. Kira2 macam Shopi atau Lazatda. Tapi ini khas menjual Tupperware sahaja. Semua produk Tupperware ada dalam ni. Tinggal korang klik2, view gambar, detail dan lain2. Harga sama je macam CN offer selalu tu. Kedai CN ni nama dia eTupStore. Iye la...nama pun jual Tupperware. Nama "TUP" tu takkan tinggal. Hahahaha...

Nak tahu tak apa yang best eTupStore CN? Jom scroll lagi kasik habis. Zasss...

Bermula 26 Ogos 2020, CN dah mulakan eTupStore CN. Cuba korang klik banner kat bawah ni. Nanti korang akan dibawa masuk ke dalam kedai CN. Boleh la belek2 barang yang ada. Mana tahu berkenan, boleh la masukkan ke cart & check out. ;)



Melalui eTupStore ni, korang boleh tengok item promosi semasa. Barang regular macam One Touch pun ada. Detail harga, saiz, warna dan kegunaan setiap produk semuanya dah dipaparkan dalam sistem. 

Detail setiap item akan ditunjukkan macam ni


Mudahkan bila ada kedai macam ni? Tak payah kalut nak pikir muat ke space dapur aku, muat ke peti ais aku. Tapi kalau korang jenis suka nak tanya2, boleh je contact CN. Tak marah pun. Hehehe...

Macam ni la paparan kat kedai online CN. Jemputlah klik2 ye

Macam2 kategori ada. Pilih je...


Okay lah, next entry CN share macam mana nak buat pembelian guna eTupStore ni. Dannn... kelebihan kalau anda shopping guna online kat kedai CN. Tunggu....


Fast Action, Fast Result! 
~Jihad Ekonomi Berjemaah~

Hanina Sulaiman 
SMS/Call/WhatApps : 019-3010149 
Link Whatapps: Wasap Nina
Promosi Stock Clearence : https://t.me/TupperwareKatalogLatest
Kedai Online CN : CN eTupStore atau copy link ni : https://shop.tupperwarebrands.com.my/?ref=1268598

No comments:

Post a comment