Ya Allah! Bukakanlah bagiku pintu-pitu kebaikan, pintu-pintu keselamatan, pintu kesihatan, pintu nikmat, pintu keberkatan, pintu rezeki, pintu kekuatan, pintu cinta sejati, pintu kasih sayang, pintu ilmu, pintu keampunan dan pintu Syurga-Mu. Ya Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang..

Membaca Jambatan Ilmu

Tuesday, 30 June 2020

Kosmetik Nuryn : Serlahkan Sinarmu


Assalamualaikum semua,

Kali ni CN nak share tentang produk kecantikan pula. Suka tak? Ala, kaum hawa pasti suka punyalah. No worries, ni produk suci lagi halal. 


Memeperkenalkan Nuryn, salah satu produk berkualiti daripada TupperwareBrands. Ya, Tupperware kini dah pun mengeluarkan produk kecantikan baru selain dari Nutrimetics. Apa bezanya?

Nuryn - Jenama Kecantikan Mesra Muslim

  • Mesra wuduk 
  • Bebas kekejaman terhadap haiwan
  • Bebas daripada Paraben, Minyak Mineral dan Triklosan  serta lain2 bahan kimia berbahaya 
  • Semua produk yang dihasilkan tanpa kompromi; mengikut proses piawaian tempatan dan antarabangsa. Produk ini juga diuji keberkesanannya bagi kepuasan para pengguna. 

Banyak2 nama, kenapa Nuryn dipilih sebagai brand produk baru ini?

N - Setiap insan mempunyai NALURI untuk tampil sihat, cantik dan menarik.
U - Lantas kami menawarkan ramuan yang UNIK bagi kegunaan harian.
R- RONA ekslusif tersedia sebagai pilihan.
Y - YAKIN dengan kebersihan, kesucian, keselamatan tanpa keraguan.
N - NIKMATI keberkesanan setiap produk yang mengagumkan.

Amacam, teruja tak nak tahu apa produk yang dah dihasilkan setakat ni? Jom tengok gambar kat bawah ye. Next time cerita lebih sikit untuk setiap item. ;) 




Fast Action, Fast Result! 
~Jihad Ekonomi Berjemaah~ 
Hanina Sulaiman SMS/Call/WhatApps : 019-3010149 
Link Whatapps: www.wasap.my/60193010149/tupperware 
Promosi Stock Clearence : https://t.me/TupperwareKatalogLatest

No comments:

Post a comment